Menú
×

Enric Montes

1969
Enric Montes

Biografia

Enric Montes (Barcelona 1969). Fotògraf i professor de fotografia.
Des de 1985 la seva vida està vinculada a la fotografia en els seus més variats aspectes. Ha compaginat l'aprenentatge i la docència en diferents centres i escoles amb l'activitat com a fotògraf professional i la producció d'obra personal que, des de 1993, exhibeix en diferents galeries i festivals, tant nacionals com internacionals (Irlanda, França, Regne Unit, Portugal , Japó, ...)

És editor dels seus propis llibres de fotografia: El viaje vertical (2009), El eco de las cosas (2010) y El domador de sueños (2011), que ha sigut finalista de Photoespaña al “Premi Millor Llibre de Fotografia de l’any” (2010 i 2012) i ha participat en l’exposició col·lectiva i itinerant sobre llibres d’artista: “Passant Pàgina. El llibre com a Territori d’Art” (2012) organizada por el Dpto. Cultura Generalitat de Catalunya i en l’exposició col·lectiva “Libros que son fotos, fotos que son libros" (2014) del Museu d’Art Reina Sofia.

El seu últim treball, 20 ways to disappear" (2013), va ser presentat a la secció oficial de Les Rencontres d’Arles (França) i durant el 2014 ha sigut exhibit a l’exposició “F” organitzada per Photobookshow a Tokyo Institut of Photography (Japó) i en els últims Encontros da Imagen a Braga (Portugal). Totes les seves edicions formen part de les col·leccions permanents del Museu d’ Art Nacional Reina Sofia (MNCARS) a Madrid i del Museu d’Art Contemporani de Barcelona (MACBA).

 

 

 

Bibliografia

MONTES, Enric. 20 ways to disappear. [Barcelona]: Enric Montes editor. 2013

MONTES, Enric. Es por el azul crujiente. [Esplugues de Llobregat]: Enric Montes editor. 2011.

MONTES, Enric. El Domador de sueños. [Esplugues de Ll...

Veure la bibliografia