Fotografia a Catalunya
Menú
×

Introducció a la fotografia i a la tècnica fotogràfica (Intensiu de juliol)

Juliol (Consultar dates)
Introducció a la fotografia i a la tècnica fotogràfica (Intensiu de juliol)

La fotografia es a mes d’una professió un mètode d’expressió personal i artística. Dotada d’un poder extraordinari per a impactar i seduir, és una ferramenta indispensable en la societat i la cultura contemporànies.

Però per a poder obtenir el màxim rendiment a aquesta disciplina, el fotògraf requereix una formació competent que li aporte sòlids coneixements tècnics (equips, il·luminació, aplicacions professionals) i un rigorós treball pràctic dirigit per experts.

Per a qualsevol amant del mitjà amb inquietuds, crear imatges de qualitat que tradueixen la seva visió del món, és l’objectiu final a aconseguir.

Objectius:

Aquest programa intensiu és una introducció al món de la fotografia des d’una perspectiva pràctica i operativa, després de superar amb èxit el programa, els alumnes seran capaços d’utilitzar els equips i controlar les tècniques adequades per a resoldre projectes fotogràfics aplicats a alguns gèneres fonamentals i endinsar-se així, d’una manera professional en el món de la fotografia.

Degut al seu contingut i estructura, es un curs que aporta els coneixements necessaris per a en funció del aprofitament del mateix i del nivell previ e implicació de cada alumne,  continuar formant-se a través dels diferents programes oferts per Idep Barcelona (Fotografia avançada, Retoc Fotogràfic Digital, Fotografia Documental o Fotografia Artística) de cara a una major professionalització o especialització en el sector.

Duració: 70 hores (Mes de Juliol - Consultar Dates)

Veure la resta d’activitats
Juliol (Consultar dates)
CURS
Curs d'iniciació
IDEP BARCELONA
Lloc
Gran Via de les Corts Catalanes, 461, 08015 Barcelona
Inscripció

hola@idepbarcelona.com

Contacte

hola@idepbarcelona.com

Informació pràctica