Fotografia a Catalunya
Menú
×

Curs de Retoc Avançat Professional

De l'1 d'octubre de 2018 al 20 de setembre de 2019
Curs de Retoc Avançat Professional

Curs centrat en el retoc i la manipulació de la imatge en publicitat, moda i obra d'autor, que aprofundeix, en procediments i recursos avançats, específics de cada àmbit. Pensat per dotar els alumnes d'un gran domini de les tècniques de postproducció i estimular la seva capacitat creativa; orientat a aconseguir imatges de gran impacte visual, dins del marc de la creació contemporània.

Incideix en aspectes imprescindibles com l'aplicació fotogràfica de les habilitats apreses; la definició de l'objectiu conceptual i estètic, al qual aquestes s'han de subordinar; i la metodologia de treball pròpia de cada sector professional. L'alumne aprofundeix en els mètodes d'impressió i es familiaritza amb l'ampli ventall de solucions de fotoacabado que hi ha avui al mercat.

Incorpora un apartat de Matte painting per conèixer i practicar la composició digital d'imatges. Aquesta tecnologia permet recopilar imatges i recursos, amb els quals després es fa el muntatge d'una escena.

Per a la seva realització es necessita una bona base de postproducció amb Photoshop.

Després de realitzar i superar les proves pertinents, els alumnes hauran adquirit la capacitat i la seguretat per afrontar amb èxit la postproducció fotogràfica pròpia, així com per oferir els seus serveis de retocador al mercat professional.

Duració: 12 mesos (93 hores) (01/10/2018 - 20/09/2019)

Professors: Dani Caño, Carlos Pérez, Gerard Toledano, Carles Marsal

Veure la resta d’activitats
De l'1 d'octubre de 2018 al 20 de setembre de 2019
CURS
Curs Professional
ESCOLA GRISART
Lloc
C/ Méndez Núñez 14, Barcelona
Segment acadèmic
Tots els públics amb coneixements previs.
Informació pràctica