Fotografia a Catalunya
Menú
×

Educa la mirada (Can Basté)

Consultar dates
Educa la mirada (Can Basté)

ELS OBJECTIUS d'aquest taller són:

– Aprofundir en l'anàlisi de les imatges (llegir) per tal d'adquirir coneixements què ens ajudaran a realitzar millors fotografies (escriure). Ho farem conjuntament i aprendrem de les mateixes imatges i de les dels altres.

– Aconseguir fotografiar allò que realment volem mitjançant l'observació, reflexió i posteriorment presa de decisions. Farem exercicis pràctics per tal de treballar aquests conceptes.

– Plantejament d'un projecte personal. Cada alumne decidirà un tema a desenvolupar des de zero. La idea és focalitzar les intencions, reflexionar i planificar com explicarem, a través de les imatges, el nostre projecte i plasmar-ho en les fotografies.

La metodologia de les classes és molt participativa, hem comprovat que la posada en comú és un mètode molt efectiu a l'hora d'aprendre així com els "deures" exercicis a realitzar i posar en pràctica allò que hem après a la classe.

Aquest taller us pot ajudar a canalitzar i guiar el vostre interès per la fotografia i la meva intenció és que passi d'interès a PASSIÓ per aquest ART.

Durada: 12h (6 sessions)

Dates: Consultar web del centre

Veure la resta d’activitats
Consultar dates
TALLER
Taller per a escoles
CAN BASTÉ
Lloc
Passeig de Fabra i Puig, 274, Barcelona
Informació pràctica