Fotografia a Catalunya
Menú
×

Fons Manuel Blancafort (Biblioteca de Catalunya)

Fons Manuel Blancafort (Biblioteca de Catalunya)

Sobre la colección

El fons estigué sempre en possessió del compositor i de la seva família.

 

Dades sobre l’ingrés

El fons personal de Manuel Blancafort va ingressar a la Biblioteca de Catalunya en diferents anys:  1990,  2000,  2007 i el 2016, que van entrar per donatius 36 plaques de vidre.

 

Abast i contingut

La totalitat del fons conté bibliografia, correspondència, documentació, fitxes, programes de mà, publicacions periòdiques, retalls de premsa, fotografies, fullets, catàlegs, partitures manuscrites i impreses pròpies i d'altres autors. 

 

Sistema d’organització

Al contenir tipologia de material diversa, el fons s’ha distribuït a les diferents seccions de la Biblioteca. A la secció de Manuscrits tenen unes 60 fotografies que no s’han passat a la nostra secció per estar lligades als documents textuals. 

El Departament de Digitalització va digitalitzar les 36 imatges i posteriorment a la Unitat Gràfica, Fotografia es van catalogar com a recull. Se’ls va donar un topogràfic corresponent al suport de vidre. 

 

Condicions d’accés i reproducció: Les plaques de vidre estan excloses de consulta segons la normativa del centre. Es poden consultar i reproduir les imatges en format digital (BT Grav CD .... ) amb els preus públics establerts. 

Autoria i data: M. Mercè Riera per a la catalogació de les plaques de vidre , setembre 2016. Actualitzat abril 2017.

Fonts: La pròpia unitat de descripció i converses mantingudes amb la família per a descriure   les imatges. 

Contenido