Fotografia a Catalunya
Menu
×

BCN DOL. L’atemptat 17.08.2017

Décennie 12/2/2019 jusqu'au 24/4/2019
<p>BCN DOL. L&rsquo;atemptat 17.08.2017</p>

El Sindicat de la Imatge UPIFC presenta una selecció de 21 fotografies sobre els atemptats terroristes de l’agost del 2017 a Barcelona i Cambrils.

Aquest reportatge col·lectiu de fotògrafs del Sindicat vol retre homenatge a les víctimes dels atemptats i també fer un reconeixement a la resposta democràtica de la ciutadania. Les fotos recorden la trista jornada del 17 d’agost de 2017 a Barcelona amb l’atropellament, la brutal embestida amb la tècnica del vehicle-ariet, a vianants d’arreu del món que passejaven tranquil·lament per la Rambla de Barcelona en aquell trist dia d’estiu. Un atemptat brutal, amb una llarga llista de morts i ferits, en plenes vacances d’estiu, reivindicat per Estat islàmic.

La selecció de fotografies que es mostren forma part del núm. 66 de “L'Agenda de la Imatge”, publicació del Sindicat de la Imatge UPIFC que té per objectiu difondre i potenciar els projectes fotogràfics dels seus afiliats i afiliades. L’exposició, comissariada per Paulina Flores i Manel Sanz, compta amb imatges dels següents fotògrafs/fotògrafes d’entre els 24 que han participat en l’obra col·lectiva: Jordi Boixareu, Jordi Borràs, Dani Codina, Àngel García, Ferran Nadeu, Charlie Pérez, Alberto Tallón, Josep Lluís Vecino i Roser Vilallonga.

Voir le reste des activités
Décennie 12/2/2019 jusqu'au 24/4/2019
Exposició
PALAU ROBERT
Links:
Information pratique