Fotografia a Catalunya
Menú
×

Jaume Buxeda

1958
Jaume Buxeda

Biografia

S'inicià en la fotografia als vint-i-dos anys. El 1983 obté el diploma de l'Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya. En aquesta època realitza diversos seminaris amb diferents fotògrafs com Manolo Laguillo, Fernando Herraez, América Sánchez i Toni Catany.

De 1985 a 1992 treballa com a fotògraf independent per a diverses empreses privades, agències publicitàries i estaments oficials com Generalitat de Catalunya, Ajuntament de Barcelona, Prisa, Grup RBA.

A partir del 1987 es dedica també a l'ensenyament i actualment treballa com a professor, coordinador de cursos i gestor d'activitats culturals a l'Institut d'Estudis Fotogràfics de Catalunya on imparteix des de 1998 el Curs d'Especialització de Fotografia D'autor.

Ha realitzat diferents treballs de fotografia d'autor i ha participat en nombroses exposicions, tant individuals com col·lectives, en diferents galeries de Catalunya, de l'Estat Espanyol i de l'estranger com: Galeria Portokalenia (València), Galeria Dada (Vilanova i la Geltrú), Galeria trípode (Vic), Centre Cultural San Martín (Buenos Aires), Sonimagfoto (Barcelona).

Exposicions

Individuals

2000 Centro Cultural San Martín, Buenos Aires.

1999 Escola d´Art, Tarragona.

1998 Escola d´Arts i Oficis, Tortosa.

1998 Sala Antiga Presó, Horta de Sant Joan.

1996 Galeria Trespeus (Primavera fotogràfica a Ca...

Veure les exposicions

Bibliografia

Primavera Fotogràfica: del 22 d'abril al 31 de maig 1996. [Barcelona]: Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura, 1996.

 

Articles sobre exposicions

MOLINERO, A. (txt.); BUXEDA, J. (fot.); COLL, J. (fot.). «Escales....

Veure la bibliografia