Fotografia a Catalunya
Menú
×

Victòria Rovira

1991
Victòria Rovira

Biografia

Victòria Rovira Casanovas (Sabadell, 1991). Fotoperiodista i dissenyadora gràfica amb títol superior en Gràfica Publicitària i estudis del Grau Multimèdia.

Va iniciar la seva carrera professional com a dissenyadora gràfica i amb 23 anys va començar com a reportera gràfica. Actualment, es troba activa en ambdues professions. 

Des del 2015 fins a l’actualitat, treballa amb l’Agència Cronistas Gráficos (ACG) i l'Agència Pressouth de Quito com a corresponsal de l’Equador a Barcelona i internacional cobrint notícies i realitzant reportatges. Tanmateix, labora com a free-lance a altres mitjans, per empreses i realitzant les seves pròpies exposicions.  

Col·labora, juntament amb les Agències ACG i Pressouth, amb AFP Forum; Nurphoto i GettyImages.

Les seves imatges i exposicions han estat publicades a: News Xinhua; La Hora Ecuador; Newspaper PUK Media; Kurdsat TVMott.pe; Magazine Szerokikadr Nikon; Magazine EyeEm; Newspaper Azhans; His.ua; Veriy; Fhm.nl; d.repubblica.it; Midia Interessante; Fotofaka; Diari Sabadell; El Periódico Aragón; Diario de Teruel; Aragón hoy; Eco de Teruel; Revista temps de Franja; Comarques Nord; Bajo Aragón digital; Time Out; La Vanguardia; Revista Illy.

Ha realitzat tant exposicions individuals com col·lectives a diferents ciutats i ha obtingut diversos premis fotogràfics, entre ells "The 2017 EyeEm Awards" en la categoria de fotoperiodisme. Les seves imatges s'han exposat a institucions com el Museu de l'Estampació de Premià de Mar (Barcelona) i en el Museu Juan Cabré de Calaceite (Aragó).

Exposicions

Exposicions individuals

2017, 2016 Fèmines. Museu de l'Estampació de Premià de Mar, Barcelona; Museo Juan Cabré de Calaceite, Aragó.

2014 Herederos. Rostros de la Habana. Cocteleria Velcro; Centre Cívic Can Deu; Centre Cívi...

Veure les exposicions

Bibliografia

ROVIRA, Victòria. Féminas. [Zaragoza]: Departament de Educación, Cultura y Deporte, 2016. 36 p.

Veure la bibliografia

Obra