Fotografia a Catalunya
Menú
×

Christina Guldager

1980
Christina Guldager

Biografia

Christina Guldager-Christiansen (1980)

De nacionalitat danesa, nascuda a Palma de Mallorca. L'any 2000 inicia la seva formació com a fotògrafa, a Vraa Hojskole, amb el mestre Emil Schildt, amb qui comença a treballar entorn del cos i el nu. Es gradua, el 2004, en Fotografia i creació digital per la Universitat Politècnica de Catalunya. Posteriorment cursa els postgraus en Direcció de Projectes Expositius a l'Escola Elisava (2009-2010) i en Gestió, Preservació i Difusió d'Arxius Fotogràfics a la Universitat Autònoma de Barcelona (2012).

Guldager-Christiansen és especialista en la reproducció i la conservació de documents fotogràfics i en les seves aplicacions en muntatges expositius. Des del 2005 és responsable del departament digital de l'Institut Amatller d'Art Hispànic.

És membre fundadora de Fotoconnexió, associació cultural -creada el 2011- que promou la investigació, la conservació i la difusió de la fotografia i l'audiovisual en tots els seus aspectes, principalment, en l'àmbit català.

Com a artista, Guldager-Christiansen s'interessa per la fotografia d'espectacle. En aquest sentit destaca, per exemple, el projecte Hidden movements, que va exposar en diferents centres cívics de Barcelona el 2014. A més, des de fa prop d'una dècada, explora la fotografia entorn del cos, el nu i el sexe amb el projecte Ese espacio llamado intimidad, que ha presentat a Oaxaca, Mèxic (2012) i a la capital catalana (2014).

Més informació a www.christinaguldager.com

Exposicions

2014 Hidden movements. Centre cívic Joan Oliver, Barcelona.

2014 Hidden movements. Centre cívic Can Deu, Barcelona.

2014 Ese espacio llamado Intimidad. El ben plantat, Barcelona.

2012 Ese espacio llamado Intimidad. Club Ta...

Veure les exposicions