Fotografia a Catalunya
Menú
×

Jordi V. Pou

1968
Jordi V. Pou

Biografia

Jordi Vicenç Pou i Jové, conegut com a Jordi V. Pou, neix a Lleida l'any 1968. Des dels anys 90 es dedica professionalment a la fotografia, treballant en àmbits molt diversos, des de la fotografia de premsa a la docència, sense oblidar mai el treball més personal i creatiu.

Amb els anys la majoria dels seus projectes han evolucionat cap a la interacció entre dos pols de treball. Per un costat, la voluntat expressa de cercar les seves imatges en la més estricta proximitat, en els espais més íntims i coneguts. Per altra banda, es qüestiona els usos de la mateixa fotografia, cercant els límits als quals ens permet arribar, tant en l'aspecte més tècnic com en el vessant de la representació i el sentit. Els seus projectes més recents investiguen la interacció de la fotografia amb l'evolució tecnològica que suposen els telèfons intel·ligents i les xarxes socials.

 

jordivpou.info

@jordivpou

Exposicions

Exposicions col·lectives

2015 (gener-abril). 1 Dia 1 Foto. 31 Fotògrafs, 365 dies, Catalunya 2014. Arts Santa Mònica, Departament de Cultura Generalitat de Catalunya, Barcelona.

2014 (juny). La Gran Màquina. Festival de cre...

Veure les exposicions